…nytt under molnen! För solen har man ju bara hört talas om??!! När vårkänslorna börjart pirra lite i kroppen och storslagna planer för tomten börjar ta form så nog fan dimper det ner snö igen….I torsdags kom det ca 8 cm och tog effektivt död på allt vad vårkänslor heter!

Kli & Brinn-byxorna verkar sjungit sin sista sång mellan mina ben! Gulle Maja har bytt ut dom! *TACK* …fast det är lite oroligt varje gång jag tar på de andra paren om det händer igen.

Äntligen är de däringa förhandlingarna om “lönesänkningarna” över! Det gick sååå mycket spekulationer om hur mycket de skulle dra på lönen. Tror det högsta beloppet jag hörde var 6000:-!!! …det blev 206:-per dag man är hemma, för min del på ett ungefär. Så räknar man lite på det så blir det nog såå himla bra för min del att jag TJÄNAR på lönesänkningen!!! Öhhh, har jag fått lönehöjning då???:O)

Sen måååste jag ge en stor eloge till Volvocheferna, speciellt till Stephen Odell, för de gjorde likadant med sina löner och avstod från bonusar! Alltså, Odell är ju så sympatisk så man bara undrar: -Är han gift?? Bara att höra honom prata så får man lite av den gamla volvoandan som fanns förr! …till skillnad från “Hon Denna Där” på SEB! Tror SEB att folk är helt dumma i huvet eller???? -Vi avstår från våra bonusar men höjer våra löner med 2 miljoner….Undrar vilka som är dumma i huvet….å jag som har ALLT på SEB…:O/ Hade de inte backat med sina lönehöjning, så hade jag, jag loovar, ringt upp Denna Där och bara vrålat i luren -JÄVLA F***A!!! …och på nåt sätt flyttat över allt från SEB till nån annan bank!

Det fanns en norsk hit(?), tror det var sommaren -92, som gick så här: Mye vill ha mer och Fan vill ha fler! …den stämmer ju väääldigt bra på SEB!! Borde inte SEB ha tagit efter SAS-chefen som sänkte sin lön med 6% precis som piloterna och avstod från sin bonus! Han var väl först bland de höga gubbarna som gjorde så! Och nu då Volvo-PV cheferna (OBS, INTE Lastvagnar, för han gjorde väl oxå nåt helt åt helvete???) Allheder åt såna här chefer!

Oj, lite har det ju hänt!:O)

Nu när lönesänkningen blev som den blev så har jag kanske råd att göra allt som behövs göras ute den här sommaren! Måste klä om södersidans fasad, ny trall på två sidor om gäststugan. Som om det inte skulle räcka så kom jag på att ta ner “granhäcken” på baksidan. Häck å häck förresten, det är långa störar som är uppåt 10 m höga, så nåt insynsskydd är det knappt…Sen plantera nya granar med lite inprängt av andra träd och buskar typ syréner å så! Och innan jag planterar den nya häcken så tänkte jag be han med sin nya traktor komma hit och gräva upp ett grönsaksland så jag kan odla potatis och andra nyttigheter!:O) Har ju bara baksidan till elda på!

Ska vi se, är det inte påsk snart?…så jag kan ta ner julgardinerna i köket?:O))

Jag har en fråga till vissa av er: VARFÖR är ni inte med i FACEBOOK??? Det är ju där alla är nuförtiden!!!;O)) Lite småtrevligt!:O)

Nä, nu tryter fantasin. Måste åka å handla för det enda som finns i kylskåpet är ….lampan!;O) å den blir man inte mätt på!

Kram på er/Helena med löneförhöjning;O)))