…..har tankarna varit de senaste dagarna! Först å främst för att Pappas dödsdag närmar sig nu i april. Kära nån, det är 16 år sedan! …fast det känns som en månad sen! Världens händigaste Pappa! Han kunde ALLT! Även såna däringa kvinnliga göromål som att sy och annat handarbete! En vinter satt han å traggla på en ryamatta!?;) Hans livsverk var nog huset i Gråbo som han byggde alldeles själv, spik för spik slog han i själv. Han t.o.m ritade huset!

Önskar så att han för en enda dag kunde komma tillbaka och vara med mej här i min stuga! Vi skulle gå runt och titta på allt som jag har gjort hittills och fantisera om vad mer man kan göra! Sen skulle vi sitta på min egenhändigt ritade och gjorda altan och dricka kaffe, han var lika noga med gott kaffe som jag är!:))

Fast på ett sätt är jag övertygad om att han är med mej varje stund! Saker och ting änna löser sig av sig självt ibland fast man bara precis innan inte fattat hur det ska lösa sig! Och vid överhängande fara så varnar han! Bara en sån sak! Det måste ju finnas liv efter döden??!!

Sen såg jag att Skogisarnas Drottning gått över regnbågsbron, S*Tassajara’s Christa! …åsså fick man massa vattedroppar i ögonen igen….Herregud, en sån katt får vi nog aldrig mer uppleva! En legend medans hon levde! Några av oss har ju haft förmånen att följa henne från kattunge tills nu…

Jag vet att när jag såg henne så bestämde jag mej för att skaffa katt nr 2 och det skulle vara en likadan, klassisk bruntabby med vitt! Precis då skulle S*Tassajaras Line ha kattungar och Monika pratade så gott om Line plus att hon var ju släkt med Christa, så där hoppades jag på att få köpa en GR 4 hona…..! ….jag kom hem med en silvertabby!!!;O)) *ops*….så det kan gå!;) Fast det har ju inte ångrat en sekund, nånsin! På det sättet fick jag min Tiara, min tjötröv! Vad är väl en bruntabby med vitt jämfört med en tjötande silvertabby???????? Tack Christa för min Tiara!!:)

Fast jag fick ju min GR4 hona till slut. Och det via Christas bror Abel, som jag parade Orvette med och sparade Sharon i den kullen! ….fast Sharon är ju inte med det klassiskt vita då….men hon fick den vita svanstippen!;O) Plus att hon e född samma dag som Farmor, S*Tassajaras Tigris, 17:e Maj, Norges Nationaldag!

Annars här hemma så går jobbet lite haltande med granhäcken! Förrförra helgen vågade jag inte ens titta på den för det värkte så i kroppen. Och i helgen (efter Vinterkräksjukan) så kvistade jag av granarna så att det ska bli lätt att fälla! Så till påsk kanske det blir färdigfällt till “gluggen” (min sjöutsikt från altanen på baksidan)!

Isen e borta från sjön!:O) *vårtecken*

…men det var då hundan vad alla sjunger rätt då??!!! Det var bara Lena på NallePuh’s som sjöng lite med egna texter!;O)) Tänkte inte blogga förrän några iallafall har sjungit lite!:O) …fast då hade väl bloggen möglat igen…

Å inte är det många av er som dykt upp på Facebook??!! Där är det ju lite av en miniblogg, varje dag, varje timma ibland!!:O)

Kram, Helena, lite lättare till sinnet..