Efter att ha intensivt arbetat med SPIN-utställningen i flera veckor så har lugnet lägrat sig! ..kanske lite väl mycke, är änna lite rastlös över att vara arbetslös (Volvojobbet är kvar)! Men det går över! Det blir så när man intensivt umgås med massa folk å helt plötsigt är man ensam?! Likadant när man e ute å reser å man kommer hem igen, saknar änna folket!;O)

Först å främst kan jag konstatera att jag ganska omgående på lördagsmorgonen hade tagit på mej alldeles för mycket av utställningsjobbet! Men jag var övertygad att det skulle gå…och det gjorde det, med massa hjälp från Lotta & Ulrika! TACK från mitt djupaste hjärta!:O) Tror att de hade mer koll på mej än jag hade själv där ett tag!;)

Sen får jag skylla mej själv att jag “lägger mej i” på andras områden men ser jag att nån ser ut som ett levande frågetecken med tårar i ögonen så måste man bry sej, eller hur??

Nästa år ska vi ha kravallstaket vid dörrarna!! Herregud, upplopp är det första ordet jag tänker på när utställarna vällde in, tio i sju!!! De var GALNA!!! Alla hade ju kommit med som anmälde juuu, de skulle inte bli utan bur eller va de nu trodde de skulle missa…

Det första alla konstaterade var kylan i hallen. Min första tanke gick till domarna som rör sig minst (FAKTISKT…) men de klagade inte alls när jag frågade dem, visst det kunde ha vart varmare men de hade vart med om värre!;O) Men det jag inte kan förstå att folk som är i utställningshallar, många av dem har vart på hur många utställningar som helst, BORDE ju veta att det KAN vara kallt och ta med sej extra kläder, speciellt på vårkanten när det fortfarande ofta är nån minus på natten….Men det var jätteskönt på utsidan!;O))

Så här osocial har jag aldrig varit förut! Hann helt enkelt inte prata med folk även om jag rörde mej ute i hallen hela tiden! Snacka om tunnelseende!

Några höjdare från lördagen som jag lyckade vara med i:

Herre på Täppan närmade sig och tidigare hade jag fått provpåsar från Purina Proplan plus om jag kunde hitta på nåt med fyra Purinajackor stl XXXL som inte hittat nån ägare. Funderade lite å kom ju på att hitta domare till Herre På Täppan i just den storleken!;O) Så domarna skulle få jackorna som tack!:) Två herrar i passande storlek fann jag ganska omgående men kände att jag ville ha med ett kvinna me oxå…då föll mitt öga på Carola!! Henne ska vi ha!!!! Sen att hon är mer Small, skit i det, hon får la drunkna i jackan, men hon ska me!!!! Carola är alltid på alla utställningar och tittar men ställer aldrig ut, hänger med i våra bloggar och surfar på katthemsidor osv. Nu skulle hon få lön för mödan!;O) Tror nästan hon svimmade när jag frågade om hon ville vara domare!;O) Men hon tackade ja!!;O) …och hon drunknade i jackan!;O) Men sååå glad hon var! Visst var du, Carola??:O)

Den andra händelsen var som balsam för MIN själ..:O) Stod vid James Wellbelowed och pratade med Goran och Gunilla (hon med puffarna) om vad man ska ta för alkohol på lördagskvällen men jag hade missat och köpa öl så jag kunde inte få nån “landare” på kvällen. (Gott att ta sig en öl och landa och stressa av) Det stod en herre bredvid…och frågar -Vad vill du ha, en flaska wisky? Öl? Jag blir så ställd så jag säger -Ett par öl, tack! Han var ju redan “landad” så jag trodde han skulle glömma det….men en stund senare kommer Goran med honom till prisbordet och säger: -Ett par Cocacola levererade!! Asså, jag kunde ha kysst både Goran & Ölgubben!!!:O) TACK, du okända!! …så till slut fick även jag landa, skålade med Ölgubben hemma (hörde han tro??) och somnade som en bebis!

Nä, nu måste jag sluta, fortsätter en annan dag med utställningsbloggen! Förresten, ni som klagar på avsaknad av bloggandet: GÅ MED I FACEBOOK, FÖR HELVETE!!;O))))) Ni vet inte vad ni missar!;O))

Kram, Från Nöjdaste Helena